KLÄDER RAWFOOD MUSIK på Teater Lederman

Den 5 maj gick ännu en KLÄDER RAWFOOD MUSIK-kväll av stapeln på Teater Lederman i Stockholm. Tillsammans med mina fantastiska vänner Mia Redemo, grundare för det retroinspirerade klädmärket Starry Eyes Fashion, och musikern Sebastian Ring satte vi för andra gången ihop en konceptkväll som är precis vad det låter som: Kläder, rawfood och musik – en salig blandning av utryck och glädje!

Kvällen började med rawfoodmingel, där en asia-inspirerad rawfoodtallrik ingick i biljettpriset. Kvällen följdes sedan av en konsert med Sebastians fantastiska musik och vårt åttaman starka band. Jag och Sebastian utvecklade ett foodperformance-nummer speciellt för denna kväll med rytmer, mat, mixermaskiner och sång. Ett grepp vi båda verkligen har gått igång på och förhoppningsvis kommer att återkomma med i lite nya format i framtiden. Alla på scenen bar Mias fantastiska klädkreationer och efter konserten fortsatte kvällen med rawfooddesserter och trevligt efterhäng.

Jag, Sebastian och Mia bara älskar att anordna dessa kvällar. Så för er som missade det är det stor chans att vi återkommer igen till hösten. Håll utkik i min kalender när det börjar närmar sig!:)

För dig som vill läsa mer om KLÄDER RAWFOOD MUSIK kan du göra det här.