PRESSLUNCH, ACTIVE- EN RECEPTBOK MED MATKÄRLEK OCH VÄXTKRAFT

Den 27 augusti releasade Ida’s Raw Kitchen tillsammans med Holistic Sverige Holistic den nya superfoodserien Active by Holistic samt Active – en receptbok med matkärlek och växtkraft. Presslunchen ägde rum i Aveqias underbara lokaler på Tulegatan 11 i Stockholm för omkring 70 stycken inbjudna gäster.

När Holistic ringde upp mig i somras och frågade om jag ville göra en receptbok till deras kommande superfoodserie Active By Holistic var svaret självklart. Samarbetet med detta otroligt fina och genuina företag har från dag ett varit så roligt och lustfyllt!

Active By Holistic är en helt organisk superfoodserie beståendes av tre stycken juicer – rödbeta, blåbär, lingon – vete och korngräspulver, spirulinapulver, spirulinatabletter, hampaproteinpulver samt rödbets- lingon och blåbärspulver. Serien  tar inspiration från de nordiska skogarna med vildväxande och ekologiska råvaror i fokus, givetvis helt naturligt och utan tillsatser. Recepten i boken sträcker sig från allt mellan frukostar till luncher, middagar, snacks, drinkar, smoothies och desserter. På presslunchen serverades bland annat: Solskenswraps med rödbetsaioli, rawbetsbiff med grönsakstabbouleh samt två desserter – Lakritstårta med rödbeta och choklad och Lingon och basilikacheesecake.

Fint blogginlägg från en av gästerna Therese Alvéns blogg ”Spark i Baken” kan du läsa här.

Här hittar du även en resumé av presslunchen från Holistics blogg.

Läs mer om Holistic Sverige och Active by Holistic här.

 

active9active10

acive4 active6 active2activebild