RAWFOOD-SOPPA! – föreställning Stockholms Stadsteater

PRESSMEDDELANDE 2015-09-25
Pressbild_Rawfoodsoppa_foto_Karin_Wimark

RAWFOOD-SOPPA!

REN SHOW UTAN GRÄNSER ELLER TILLSATSER

 

Fenomenet rawfood växer i Sverige. Låt dig kastas in i en hisnande värld med en aldrig förut skådad grönsaksdisk! Färger och former vrids och vänds. Kan man göra musik med grönsaker? Vad är rawfood? Hur hittar vi ett hållbart sätt att leva i en tid av överkonsumtion?

Skådespelerskan, sångerskan och rawfoodkocken Ida Högberg sätter tillsammans med välrenommerade musikern och artisten Sebastian Ring upp RAWFOOD-SOPPA! – ren show utan gränser eller tillsatser på Klara soppteater 6 oktober och 24 oktober. Tillsammans har de skapat ett helhetskoncept där den råa tematiken sträcker sig hela vägen från scenen till mattallrikarna. 

I föreställningen mixas välkända låtar, mastiga slagverksnummer och skruvade sketcher med humor, allvar och tankar kring hållbarhet. 

Ida Högberg har tidigare setts i flertalet stora roller på såväl filmduken som teater- och musikalscener runt om i Sverige. Sebastian Ring är väletablerad musiker och artist med många musik- och teaterproduktioner bakom sig, i både egen regi och på Sveriges institutionsteatrar. Medverkar i föreställningen gör också musikern Rolf Landberg.

Efter att ha utbildat sig till rawfoodkock i Florida grundade Ida sitt eget varumärke Ida’s Raw Kitchen. Parallellt med scenjobb har hon arrangerat mängder av inspirationsworkshops, gästat tv, gjort en egen kokbok samt gästat flertalet restauranger för konceptkvällar där hon inspirerar med sin råa matfilosofi. Ida har själv skapat rawfoodmenyn som serveras till föreställningen. 

 

Varmt välkommen till RAWFOOD-SOPPA! Klara Soppteater 6 & 24 oktober

Mer information om Ida Högberg och Ida’s Raw Kitchen:
För mer information samt frågor kring föreställningen vänligen kontakta:
Ida Högberg
+46 (0)70-4029189